Nykyaikaiset asiantuntijoiden suunnittelemat ilmakasvatuslaitokset

tummanpunaiset lehtien istuttajat eksoottisille antenni kasveille

Pienikokoiset, esteettisesti luotavat kukkaruukut hämmästyttävissä muodoissa ja väreissä

Tämän vuoden aikana, kun ulkona on kylmää ja epäsuotuisaa säätä, meidän on nostettava kasvien kokoelma taloon ja kiinnitettävä enemmän huomiota kukkiin. Yrttipuutarha kotona on erinomainen keino antaa keittiölle tuoretta kosketusta talvella.

Toinen upea vaihtoehto helppohoitoisille sisätiloille ovat ilmakasvit. Katsotaan nyt viljelijöiden suuntauksia, erityisesti moderneja, mukaan lukien betoni, puu, poly-rottinki, lasikuitu. Nykyiset mallit löytyvät Etsyltä. Hurraa nykyaikaisille, käsintehdyille paloille!

Pyöreät kukkaruukut savi
Moderni kasvinsuojelulaite ilmakasveille

Moderni kylvökoneet ilmakasvien värejä varten
Amazing, modernit ilmakasvien viljelijät näyttävät vieläkin kauniilta, kun ne on koristeltu värikkäillä kuvioilla. Nämä pienet kukkaruukut Sea ja Asters ovat jo saatavilla eri väreissä

aloe istutuskoneet ilmakasvien ikkunapuu

Kun maisemat, trendikkäät aksentit lisätään sisustukseen, nämä suuret istutuskoneet palvelevat. Tarkista tämä kolmen luonnollisen ruukun joukko siemenkasvoille, jotka sisältävät myös ilmakasvit.

Harmaa pannu on suositeltavaa tässä, sillä siinä on enemmän lehtiä, joka lisää nykyaikaisen draamaa elävässä ilmapiirissä.

Poikkeukselliset kukkaruukut, joissa on lankoja

lanka viljelijät ilmalajeille erilaisia ​​värikkäitäTässä esitetyt istutuskoneet ovat akryylilangasta - taivaallista kangasta ...

Istutuskoneet betonista

tyylikkäät istutuslaitokset ilmakasveille

Korkea betoni! Hän on vankka. Hän ihastuttaa modernia tyyliä. Ja se on myös erittäin suosittu materiaali kasvien viljelijöille, jotka kasvattavat ilmakasveja. Tämä pieni ruukku näkyy metallisessa kulta. Halutessasi voit tilata ja ostaa sen sisätiloissa ilmakasvien kanssa tai ilman niitä.

Neon varastaa näyttelyt täällä - neon sininen koristaa aluksen reunaa täällä, kun taas neon vaaleanpunainen tekee vaikutuksen kiven muotoihin.

Pieni betoniosa

Moderni kasvinsuojelulaitteita ilmakehän kasvien suuri reuna

Pienet betoniviljelijät ovat esimerkiksi erittäin suosittuja häälahjoille. Tämä Anson Design Co: n 2 betonilaitoksen sarja sisältää myös ilmakasvit. Tunnista, miten elinvoimaiset lehdet toimivat täydellisenä korostuksena.

Alun perin värillinen lehvistö

Moderni kylvökoneet lentokoneiden mini-laitteisiin

Geo kukkalaatikot

Moderni kasvinsuojelulaite ilmakasveille

Geo-tyyli on edelleen erittäin suosittu! Ei mikään yllätys, useimmat viljelijät täällä ovat geometrisia muotoja. Tämä pieni Redwood Stoneworks -kasvinpurkki on edelleen saatavilla kuparista, kultaisista ja muista väreistä. Rakastamme puolia!

Houkuttelevat muodot ja älykkäät käyttötavat ovat edelleen elävät värit. Luonnollinen puu yhdistettynä värikkäisiin väreihin luo tässä värikkään vaikutelman.

Turkoosi ja ruskea!

Istutuslaitokset ilmakuljetuksiin turkoosi puu

Ilmakasvien terrariot

Moderni kasvinsuojelu ilmalaivojen tyylikkäälle

Suuri tapa keuliminen ilmakasvit - yhdistää ne muihin kappaleisiin kuten kiviä ja meriekkoja. Valmistettu kuparifolioista ja värillisestä lasista, nämä 12 komponenttia valmistetaan. Sarjaan kuuluu terrarium, ilmakasvit, musta hiekka, ajopuu, kivi ja sammal.

Mineraalit täydentävät täydellisesti aivokasvien epätavalliset siluetit ja tämä turkoosi akaatti merestä & Asters juhli vihreän ja kiven yhdistelmää. Sarjaan kuuluu lasimaissi, ilmakasvit, akaatti, sammal, valkoinen sora, valkoinen gorgonian ja asento-opas.

Kivet, offshore-palat ja aloet

Moderni istutuslaitteita ilmakivien lasikivipuille

Optimaalisista johtopäätöksistä tämä terrarium on jotain viehättävää.

Violetti hiekka on todella poikkeuksellista täällä

Moderni istutuslaitteiden ilmakuplat lasia pyöreä

roikkuu kasveja

Istutuskoneet ilmalajeille yksinkertaisesti hyvä

Nämä roikkuvat istuttajat lisäävät ilmakasvien tehoa, mutta silti tyylit ja koot ovat moninaiset. Täällä näet muodon ja toiminnon välisen yhteyden ihastuttavassa parituksessa. Jokainen kukkaruukku on valmistettu luonnollisesta terrakottasavusta. Keskellä oleva luola on täydellinen paikka ilmakasveille, kuten alla näet.

Karkea, teollinen ulkonäkö

teolliset istutuskoneet ilmakehän kasveille geometrinen kirja

Kirkkaat värit

Moderni istutuslaitteisto roikkuu ilmakasveille

Näkemykselliset näkökohdat luovat nämä macrame roikkuvat kasviastiat, kun ne kootaan yhteen.

Kosketa odottamatonta

Istutuslaitokset ilmakasveille mustia

Onko sinulla suosikki kukkaruukkuja tai istuttajia ilmakasveille? Sekä kankaat että mahdollisuudet ovat todella loputon. Lasi, puu, metalli! Hauskaa järjestää!

Estetiikka

Moderni kasvinsuojeluruiskut ilmajoille ästettinen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: