Красиви цветни дизайни и тенденции за 2013 година

Красив цветен дизайн и тенденции лампа маса зелено

Красиви цветни дизайни и тенденции за 2013 година

Април прави цветята и Май има благодарности за това ...

Но кой казва, че трябва да изчакате до следващата май да се насладите на сезонните цъфтежи? Текущите цветни дизайни на цветя са изобилни, празнуват свежи цветове и интересни форми.

Днес бихме искали да представим най-изявените цветни дизайни за 2013 година. Тези селекции - от съвременните абстрактни цветя до мотивите за печат, вдъхновени от акварел - със сигурност ще те хванат неподготвени по най-добрия възможен начин!

Красиви флорални модели и тенденции легла интересни
Може да намерите традиционни дизайни на пастел цветя по всяко време, ако знаете къде да търсите, но защо не опитате някои модерни вариации на любимите класически модели? Дори при търговците на дребно, които по принцип са склонни да предлагат по-конвенционални стилове на дизайн, един или два елемента се намират в чисто нов стил. Докато разглеждате снимките по-долу, отбележете какво ви привлича окото. Може да не е, че онези съвети, които показват най-ярките цветове или най-абстрактното изпълнение, са задължително най-ефективните, очевидни или оригинални. Някои декоративни парчета с флорални мотиви имат неустоимо качество, което е трудно да се опише! Най-важното е, че не предполагайте, че пролетните цветя са станали нещо като сезонно клише. Както доказваме в нашата публикация, има повече за този стил, отколкото бихте очаквали от пръв поглед ...

Цветни тапети и завеси

Започваме с тапета Serena Natural Multi, важно предложение от Лора Ашли. Както се посочва в описанието на продукта на уебсайта на стилиста, това извадка е "дизайн на цветя със стилни акценти, стилизирани в модерни аромати на мода." И това наистина е! Най-впечатляващото нещо обаче е начинът, по който тези модели се отклоняват от стандарта на Лора Ашли и добавят някои ретро стил към сместа!

Модерни тапети с флорални мотиви от Лора Ашли

Красива цветен дизайн и тенденции декорация стена хартия

Трудно е да не бъдете привлечени от следващите IKEA завеси с абстрактни флорални мотиви ... Тази двойка завеси с простото име "Janette" се отличава с ярки зелени тонове и смел дизайн. За информация: Моделът също е сив.

Модерни пердета с абстрактно шарче

Красиви цветни модели и тенденции завеси завесиПо-долу виждаме душ-зимата Winter Flower DKNY, дизайн с тънка опция от дясната страна от дясната страна на Donna Karan. На този продукт за баня в тъмно лилаво розите изглежда са готови за летене. Всъщност са аметистите тонове, които отличават дупето на завесата по много странен начин, което му придава декадентен вид. Общият ефект на перлите се дължи на бронзовото покритие ...

Purple душ завеса с флорални дизайни на Дона Каран

Красиви цветни модели и тенденции лилави завеси

Възглавници с цветни шарки

Възглавниците за хвърляне са идеалното решение, ако искате да влезете в стаята доза с цветя. По-долу е привлекателният дизайн на възглавницата от Z Gallerie и ние сме много луди по изгледа на Ikat на този модел, наречен Жаклин. Изключително оформената флорална композиция съчетава сини тонове, мента и сметана, а елементът се предлага и в нюанси на лимонено жълто и стоманено сиво. Споменахме ли, че за да постигнете максимален комфорт, възглавницата също е оборудвана с пълнеж надолу ?! ...

Облечена възглавница

Красива флорален дизайн и тенденции роза абстрактна възглавница

Следващото предложение от West Elm, калъфката за възглавници Siesta с цветни шарки, също е елегантно и традиционно. Това може да се дължи на факта, че декоративното парче е подобно на външен акварел или на факта, че се използват оцветяващи цветове като корал, розово и синьо. Възглавницата е изработена от 100% памук, а вложката се продава отделно.

Акварелна възглавница - тюркоазна лампа за маса

Красив цветен дизайн и тенденции лампа маса зелено

Говорейки за традиционните модели на реколта - никой не може да ги адаптира по-добре към настоящите модни тенденции, отколкото Джонатан Адлер! Новият дизайнерски проект за цветни възглавници се нарича Бразилия и е вдъхновен от формите и цветовете на природата. Като допълнителен бонус идва фактът, че известната ретрова статия е ръчно бродирана!

Красиво цвете на възглавницата от Джонатан Адлер

Красиви флорални модели и тенденции за възглавница Джонатан Адлер

Спално бельо с флорални мотиви

Струва си да се подчертае, че времето на годината не се сравнява с пролетта, ако се случи да почиствате леглото си! Защо не обмисляте шаблоните за цветя? И най-вече тези като неочакваните дизайни, които черно-бялото спално бельо серия Маримекко Кеватешко от щайга & Украсете цевта. Този дизайнерски модел, проектиран от Ержа Хирви, се основава на изследване на формата и структурата на обраслото ливадно растение: Познайте какво е! Да, точно така, това е качулката. Какво се е оказало: добрата стара ботаническа концепция с освежаващо ново и модерно лице!

Черно бяло бельо

Красиви флорални мотиви и тенденции легла черно и бяло

Поставената флорална корица & Утешител Калиста - малко по-проста и стилизирана линия в сравнение с останалата част от типичния обхват на грънчарството - е направена от смес от памук и бельо. Дизайнът излъчва както очарованието на шарката с цветни шарки, така и симетрията на частиците на мозайката. И може ли нещо по-жизненоважно от цветовата палитра в синьо и бяло, особено когато преходът към лятото е реда на деня?

Навита синя копринена корица с цветни мотиви

Красив цветен дизайн и тенденции в синьо бяло завивка

Цветни декорирани килими

Флорални килими са такива, че те служат като център на стаята, както и играят ролята на обвързваща точка на genazen обзавеждане в стаята. Нека просто кажем, че декорацията, показана тук, е по-вероятно да принадлежи към типа, който е предназначен за центъра ... Добре дошли сърдечно ÅKERKULLA - нов дизайн на IKEA. От една страна, този нискокачествен килим се характеризира с традиционен вид, но от друга - със смели очертания и форми, които подчертават чувствителността на дизайнерите на килими към съвременните изрази.

Цветен килим от IKEA

Красиви флорални мотиви и тенденции в килими с цветна IKEA

Това е почти невъзможно да се пренебрегне привлекателността на ботаническия килим на CB2 в изгорял портокал, особено когато неговият смел дизайн и огнените цветове са истински примамки! Този скъпоценен камък е проектиран от художника Матю Лу, който след пътуването си до Чикагските ботанически градини въвежда флорално очарование за работата си. Резултатът е ефективна визуална игра със съзнателни сюрреалистични цветя, това е килим, който завладява вниманието ни със сивите си, кафяво-сиви и бели тонове на светъл оранжев фон ...

Светеща глухарка с ботанически шарка

Красиви флорални модели и тенденции оранжев ботанически килим

Последната статия, която днес поставяме в центъра на вниманието, е килим, който изненадва с абстрактния си дизайн и изключителна форма. Килимът от ръчно възел на Анджела Адамс, изработен от чиста вълна, принадлежи към серията "Pathways". Вдъхновена от разходка в градината, парчето е направено от 100 процента новозеландска вълна. Странно красива, нали?

Надяваме се да покажем с нашия принос, че цветните дизайни са далеч от това, което някога са били. И такова изказване наистина вдъхновява! Нищо не може да развесели толкова, колкото новия вариант на класическата концепция. Чрез избор на много абстрактни предложения, отклоняване на територията на ретро мода или предпочитане на допълнителни смели дизайни, можете да притежавате истинско цветно тържество, което съответства на най-новите дизайнерски тенденции на пролетта!

Абсолютна шарка на Ангела Адамс

Красиви цветни модели и тенденции в цветния мек килим Ангела Адам

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: