Άνδρες με γενειάδα – μια παράδοση που ορίζει τη μόδα σήμερα

Οι άνδρες με γενειάδα είναι γενειοφόρος

Άνδρες με γενειάδα - οι μαγικές τάσεις του 2015

Οι καλλωπισμένοι άνδρες με γένια είναι μια σπάνια ομάδα στυλ που σχεδόν όλοι οι άνδρες θέλουν να ανήκουν. Αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο για μερικούς ανθρώπους. Αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσετε και αυτό. Επειδή οι άνδρες με γενειάδα ήταν πάντα και εξακολουθούν να αποτελούν σύμβολο της αρρενωπότητας και της δύναμης.

  Αυτό το τυπικό αρσενικό αξεσουάρ δεν έχει χάσει τη σημασία του σήμερα.

Οι άνδρες με γενειάδα συχνά φαίνονται αυταρχικοί και εκφραστικοί

Κομψά άνδρες με γένια
Πρακτικά, η 3-ημέρα γενειάδα είναι ακόμα περισσότερο

Η γένια 3 ημερών για παράδειγμα είναι εξαιρετικά βολική. Συμφωνείτε με αυτό; Θυμηθείτε, το ξύρισμα γενειάδας δεν πρέπει να είναι θέμα κάθε μέρα. Απλώς πρέπει να αφαιρέσετε την γένια σας σε ορισμένες περιοχές. Στα υπόλοιπα μέρη, πρέπει μόνο να κόψετε την γενειάδα.

Ακόμη και η γενειάδα μπορεί να είναι ελκυστική, αρκεί να παραμένει καλά περιποιημένη

Άνδρες με γένια μόνο γενειάδα

Η σκιά

Η πρώτη πτυχή που θέλουμε να συζητήσουμε σχετικά με τις τάσεις ξυρίσματος για το 2015 είναι η σκιά. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άνδρες που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Τα μαλλιά μεγαλώνουν γρήγορα.
  • Έχετε ένα ισχυρό πηγούνι.

Στο τέλος, το Shadow Beard Style Shaving πρέπει να σας διδάξει: Είμαι πολύ αρρενωπό να ξυριστώ την γενειάδα μου κάθε μέρα.

Ξεκουμπήστε απαλά τη γένια σας με το σωστό επίπεδο ξυρίσματος

Άνδρες με ξυράφια γενειάδαςΗ γενειάδα ολοκληρώνει το πρόσωπο και έτσι το χαρακτήρα του ανθρώπου

Άνδρες με γένια με και χωρίς

γένια ματιά

Η εμφάνιση του μίσχου είναι επίσης πολύ μοντέρνα μεταξύ των τάσεων ξυρίσματος των γενειάδων του 2015. Είναι επίσης πολύ συνδεδεμένος με το στυλ σκιάς. Όμως, η εμφάνιση του μίσχου σας επιτρέπει να μεγαλώσετε περισσότερο τη γενειάδα σας. Αλλά θα πρέπει να συνηθίσετε με την καλή φροντίδα, ώστε να μπορείτε να φανείτε ελκυστική.

Για μερικούς άνδρες, η προσέγγιση που ακολουθεί θα ήταν η πιο κατάλληλη: να αναπτυχθεί μια γενειάδα 3 ημερών. Στη συνέχεια, πρέπει να κόψετε την γενειάδα στο επίπεδο "σκιά" κάθε τρεις ημέρες. Την 2η ή την 3η ημέρα θα έχετε την εμφάνιση των αγκίστρων.

Επιλέξτε τη σωστή γενειάδα για το πρόσωπό σας και τον τρόπο ζωής σας!

Άνδρες με τέσσερις γένια

Ακόμα και λίγο γένια αλλάζει το βλέμμα του ανθρώπου

Άνδρες με γενειάδα λίγο γενειάδα

Οι άντρες με γένια είναι απλά πιο ελκυστικές

Άνδρες με γένια γενειάδας για τρεις ημέρες

Ξυρίστε τη γένια για μικρό χρονικό διάστημα

Επίσης το 2015 μπορείτε να έχετε μια μικρή γενειάδα και να δείτε μοντέρνα. Αλλά οι απαιτήσεις για καλή γλυπτική είναι ακόμη υψηλότερες από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Με την τρέχουσα σύντομη περικοπή, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις άκρες. Μπορείτε επίσης να τονίσετε τις γνάθες υπέροχα από αυτή την προσέγγιση.

Όλοι οι άνδρες που θέλουν να επιτύχουν μια τυπική εμφάνιση μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την προσέγγιση. Ειδικά διευθυντικά στελέχη και στελέχη θα μπορούσαν να φορούν μια τέτοια γενειάδα και να διατηρούν την επαγγελματική τους εμφάνιση.

Η εμφάνιση του ναυτικού λέει ιστορίες

Άνδρες με στυλ ναυτικού γένια

Ο Iron Man φοράει επίσης μια καλλωπισμένη και μοντέρνα γενειάδα

Άνδρες με στυλ ironamann γένια

Πυκνή γενειάδα

Όταν ξυρίζετε αυτό το είδος γενειάδας, πρέπει να πλησιάζετε στο πρόσωπο και να επιτύχετε ρύθμιση των 2 mm. Δεν θα ήταν περιττό να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά σύνολα ξυριστικής μηχανής.

Οι άνδρες με μια παχιά γενειάδα επιτυγχάνουν περισσότερα πρόσωπα και έναν σαφέστερο ορισμό των προσώπων τους. Αλλά εδώ, αποκαλείται ειδική προσοχή. Αυτή η γενειά χάνει γρήγορα την επιθυμητή εμφάνιση αυξάνοντας.

Να είστε υπομονετικοί και να φροντίζετε προσεκτικά την όμορφη γενειάδα σας

Άντρες με κοκκινομάλλα με γένια

Οι άνδρες με γενειάδα είναι εντυπωσιακές και φυσικά ωραίοι - ένα πραγματικό μάτι-catcher

Άνδρες με μοντέρνα γένια

Οι γενειάδες έχουν μια πολύ μακρά παράδοση 

Άντρες με πνευματική γενιά

Αυτές είναι τρεις από τις πολλές τάσεις ξυρίσματος το τρέχον έτος. Επίσης ανακοινώνονται όλα τα είδη των φυσικών εμφάνισης παραλλαγών.

Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτό το έτος, όπως και σε όλα τα προηγούμενα χρόνια, να επιλέξετε μια παραλλαγή που σας ταιριάζει πολύ καλά. Τουλάχιστον τρία κριτήρια είναι καθοριστικά:

Πρώτον, θα πρέπει να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω του σωστού Bartrasur. Δεύτερον, η επιλογή πρέπει να ταιριάζει με τη δουλειά και τη θέση σας. Τρίτον, θα πρέπει να είναι ένα στρατόπεδο που μπορεί πραγματικά να φροντίζετε σωστά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια καλά περιποιημένη γενειάδα είναι ένα πραγματικό κόσμημα

Άνδρες με ξανθή κόκκινη γενειάδα

Αφήστε την ομορφιά να γίνει τέλεια!

Άνδρες με ομορφιά γένια


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: