Ζώντας ιδέες σε αγγλικό στιλ – 10 παραδείγματα

ζουν ιδέες κρεβατοκάμαρα έπιπλα κρεβατοκάμαρα Αγγλικά στυλ

Ζώντας ιδέες σε αγγλικό ύφος

Παρατήρησα ότι δεν δώσαμε μεγάλη προσοχή σε αυτό το υπέροχο στυλ στην ιστοσελίδα μας. Σήμερα θέλουμε να περιγράψουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του και να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματά του. Από αυτό μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε μεγάλες ιδέες διαβίωσης.

Νιώθεις να μένεις μαζί μας;

Ιδιαίτερα οι άνθρωποι με τις προτιμήσεις για τα κλασικά θα πρέπει να αποδίδουν μεγάλη αξία σε αυτό. Αλλά όλοι μπορούσαν να μάθουν κάτι από αυτό.

  1. Έννοιες έπιπλα χρώματος

σπίτι διακόσμηση κουζίνα έπιπλα κουζίνας στυλ σπίτι διακόσμηση χρώματα
Στο αγγλικό στυλ που συγκρατούνται, χρησιμοποιούνται ουδέτερα χρώματα. Εδώ θα βρείτε κυρίως μπεζ, λευκό, τερακότα, γκρι πράσινο, γάλα, ανοιχτό κίτρινο και διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου.

Μπορείτε να επιτρέψετε για τέτοιου είδους ζωντανές ιδέες και τόνους σε κόκκινο, χρυσό, πράσινο, χάλκινο και καφέ.

Έγχρωμες ιδέες σχεδιασμού

ζουν ιδέες σαλόνι ταπετσαρισμένη επίπλωση σαλόνι καναπές αγγλικό στυλ χρωματισμό τοίχο γκρι

Πάνω απ 'όλα, τα έπιπλα πρέπει να γίνονται σε σκούρα χρώματα. Έτσι, θα επιτύχετε την τυπική αντίθεση αυτού του στυλ στον ήσυχο τοίχο. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ταπετσαρίες, τότε θα πρέπει να θυμάστε και ορισμένους κανόνες σχετικά με αυτό το θέμα. Οι ταπετσαρίες πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια: έχουν άφθονο υφή και ρίγες? δείχνουν άφθονα φυτικά στοιχεία. Οι θύρες θα πρέπει να επιλέγονται με τις ίδιες αποχρώσεις όπως το δάπεδο ή η οροφή.

  1. έπιπλα

ζουν ιδέες σαλόνι εξοχικό στυλ τζάκι έπιπλα ξύλου αγγλικά στυλ τοίχο χρώμα πράσινοΈνα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του στυλ είναι η χρήση δέντρων βιώσιμης προέλευσης. Χρησιμοποιείται καρύδι, δρυς και μαόνι.

Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί ένα σπίτι σε αγγλικό στιλ χωρίς τζάκι. Πρόκειται για ένα απολύτως υποχρεωτικό στοιχείο του εσωτερικού σχεδιασμού, το οποίο δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς.

Εάν δεν λειτουργεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση.

Είσαι περισσότερο οπαδός του μινιμαλισμού; Τότε θα πρέπει να παραιτηθείτε από αυτό το στυλ.

Απλές ιδέες επίπλωσης

ζουν ιδέες σαλόνι εξοχικό στυλ τζάκι αγγλικό στυλ βιβλιοθήκη ξύλινη βιβλιοθήκη σπίτι

Ακόμη και οι καρέκλες εργασίας στο γραφείο στο σπίτι καλύπτονται από δέρμα σε αυτή την περίπτωση. Αυτά τα έπιπλα είναι επίσης ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του αγγλικού στιλ.

  1. ιστός

σαλόνι σαλόνι ταπετσαρισμένο έπιπλα πολυθρόνα λυχνίες δαπέδου αγγλικά στυλ ανάγνωση γωνία

Κάποιος βιώνει με τις ζωντανές ιδέες στις αγγλικές μορφές ύφους με τα πιο διαφορετικά μοτίβα. Μεταξύ αυτών, το τριαντάφυλλο διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Είναι επομένως πολύ συχνά στο εσωτερικό σχεδιασμό.

Στην εικόνα εδώ μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να μπαχαρικό μέχρι Innenaustation από τις φωτεινές αποχρώσεις μεγάλη.

Υφάσματα και χρωματικές πινελιές

ζουν ιδέες σαλόνι ταπετσαρισμένα έπιπλα ρετρό ιδέες σχεδιασμού αγγλικό στιλ χρωματικό σχέδιο κόκκινο

  1. Θέλουμε να πάμε για λίγο στο αξεσουάρ;

ζουν ιδέες τραπεζαρία έπιπλα ιδέες τραπεζαρία με καρέκλες Αγγλικά στυλ τοίχο βαφή μέντα πράσινο

Ένα ιδιαίτερο μέρος πρέπει να αποδώσει η πορσελάνη. Όλα όσα φτιάχνονται από πορσελάνη μοιάζουν ευγενή και έχουν ένα εξαιρετικό χαρακτήρα. Επιπλέον, οι εικόνες της οικογένειας στο πλαίσιο είναι πολύ χαρακτηριστικές. Εδώ βλέπουμε επίσης τρόπαια και όπλα, καθώς και εξαιρετικά δημιουργημένα αντικείμενα.

Chic οικιακά αξεσουάρ

ζουν ιδέες σαλόνι στυλ τζάκι αγγλικά στυλ διακόσμηση σπίτι

Ειδικά τα αξεσουάρ χρησιμοποιούνται στις ιδέες επίπλωσης στο αγγλικό ύφος στο γεγονός ότι ο εσωτερικός σχεδιασμός δεν είναι μόνο άνετος αλλά και πολύ εξατομικευμένος. Θα ήταν αυτό το πολυτελές στυλ σου;

 Πολυτελές συναίσθημα και μεγαλοπρέπεια

ζουν ιδέες σαλόνι στυλ τζάκι τζάκι πολυθρόνα Αγγλικά στυλ διακόσμηση σπίτι

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: