Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – 3D εφέ και έντονη αγάπη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

32 ιδέες για την κάρτα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου - 3d αποτέλεσμα

Αφήστε τους αγαπημένους σας να ξέρουν πόσο τους συμπαθείτε και να το κάνετε έμμεσα με δημιουργικές χειροποίητες κάρτες και δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δείξτε στους αγαπημένους σας πόσο σας ενδιαφέρει. Με τα φρέσκα και κομψά πρότυπα, μπορείτε να κάνετε κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου να μοιράζονται ευχάριστα, φιλικά συναισθήματα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

αρχική ιδέα κάρτα ημέρας valentines

Δημιουργήστε μια καλή διάθεση με καρδιά από 3D χαρτιά. Τυλίξτε μια καρδιά με ένα διάτρητο κύκλο και τοποθετήστε την στην κάρτα με συγκολλητικό αφρό.

Μια ιδέα ημέρας κουκουβάγιας

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ενδιαφέρον παιχνίδια λέξη δημιουργούν δημιουργικά συναισθήματα για κάρτες Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εδώ, μια κουκουβάγια από σφραγισμένα σχήματα έχει μια απλή και ωραία δήλωση. Στη μέση, ένα απλό κομμάτι χαρτόνι με στρογγυλεμένες γωνίες συνδέεται με μια κάρτα με μοτίβο χαρτιού. Προσθέστε την κουκουβάγια και αυτό είναι.

Μια κομψή δήλωση αγάπης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι ιδέες της κάρτας προτάσεων ημέρας του βαλεντινού

Αυτή η σπιτική κάρτα είναι μια πολύ δημιουργική ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε το δικό σας υλικό αποκόλλησης σε μερικά απλά βήματα.

Ένα παιχνίδι με λέξεις

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέα κάρτα κάρτα ελιάςΑυτή η ενδιαφέρουσα κάρτα παιχνιδιού με λέξεις Βαλεντίνου είναι ένα απλό και γρήγορο έργο. Προσθέστε τις καρδιές και τη δήλωσή σας με αυτοκόλλητα.

Μια ιδέα θεματικής κιθάρας

πρότυπο valentines ημέρα κιθάρα καρτών

Τραβήξτε έναν κύκλο στο κάτω μισό του μπροστινού μέρους της κάρτας και συνδέστε πέντε μήκη ταινίας κάθετα στο κέντρο.

Μια ιδέα σοκολάτας για τον εραστή σας

valentinsatg σοκολάτα ιδέα κάρτα

Αυτή η κάρτα είναι ιδανική για την αγαπημένη σας. Συνδέστε το καραμέλα σε ένα χαρτοκιβώτιο και στη συνέχεια προσθέστε στολίδια ή "Σ 'αγαπώ".

Μια μονομαχία και ωκεάνια μοτίβα στο χάρτη

valentines ημέρα ιδέα κάρτα ωκεανός

Αυτή η κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργεί μια τέλεια επίσημη διάθεση για τον εραστή σας. Κόψτε την πρόταση των φαλαινών μας από δύο διαφορετικά χρώματα από χαρτόνι με ένα μαχαίρι χειροτεχνίας. Το χαρτί με μοτίβο ξύλου προσφέρει έναν όμορφο ωκεανό ή μπορείτε να σχεδιάσετε λευκούς κύκλους σε χαρτί με μια άσπρη στυλό. Στο επάνω μέρος της κάρτας σας, προσθέστε ένα λευκό φύλλο χαρτιού για να μοιάσετε με κύματα. Βελτιώστε την κάρτα με τις καρδιές, τα ψάρια και την έντυπη δήλωση.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκπληξη για τον καλύτερο φίλο σας

Η ιδέα της ημέρας φίλου

Αυτή η θεματική κάρτα με ένα λουλούδι δείχνει μια ωραία δήλωση του Αγίου Βαλεντίνου για έναν φίλο. Γυρίστε ένα κομμάτι από λευκό χαρτόνι με διαφορετικά τμήματα χαρτιού με μοτίβο, στη συνέχεια γράψτε ή εκτυπώστε μια δήλωση.

Αγαπημένη μπλε εορταστική κάρτα

την ημέρα του αγαπημένου της κάρτας του Αγίου Βαλεντίνου

Για να δημιουργήσετε μια στρογγυλή κάρτα, διπλώστε ένα κομμάτι χαρτόνι στο μεσαίο και μερικώς κομμένο κύκλο. Πιέστε μια μεγάλη καρδιά για να προσθέσετε ένα κείμενο, στη συνέχεια στρώστε δύο χαριτωμένα πουλιά στην κορυφή. Το γρασίδι είναι κατασκευασμένο από μοτίβο χαρτιού.

Μια γλυκιά έκπληξη την ημέρα των εραστών

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έκπληξη τον εραστή σας με αυτή την αρχική κάρτα καραμέλα. Φέρτε ένα τετράγωνο χαρτιού αντιγράφου χώρου στο κέντρο μιας τετράγωνης κάρτας. Κόψτε τις λέξεις "είστε" και "καυτό" από ένα περιοδικό ή εφημερίδα και τις κολλήστε σε ένα κύκλο λευκού χαρτιού. Προσθέστε οκτώ ή εννέα κομμάτια ζεστού καραμέλα στο χαρτί συρραφής και τοποθετήστε ένα λεπτό πλαστικό περίβλημα στην κορυφή.

Κάνε τον εαυτό σου ωραίο ποδήλατο

Ιδέα ποδηλάτου με κάρτα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μια σφραγίδα από καουτσούκ χρησιμεύει ως το επίκεντρο αυτής της κάρτας. Εκτυπώστε μια αντίστοιχη σημείωση με την εικόνα και στείλτε την στον εραστή σας.

Είναι εύκολο να δεις πόσο σε αγαπώ.

Η ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτή η μεγάλη ιδέα φέρνει την αγάπη σας με έναν απλό τρόπο για να κάνετε προεπισκόπηση σε αυτή την κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου. Για να τα κατασκευάσετε, χρειάζεστε ένα κομμάτι πλαστικής ολίσθησης σε τεμάχια και συνδέστε μια λωρίδα από τσέπες στο μπροστινό μέρος μιας κάρτας. Χρησιμοποιήστε τρυπημένες καρδιές και αυτοκόλλητα και προσθέστε έναν έξυπνο τίτλο (έχουμε "Είναι σαφές να βλέπετε πόσο πολύ σας αγαπώ").

Κομψή σπιτική κάρτα

η ιδέα της ημέρας για το Valentine's Day

Κάντε ένα αντίστοιχο φάκελο με μια γρήγορη ραμμένη καρδιά και μερικές διακοσμήσεις.

 Ωραία ροζ ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνουκάρτα ιδέα καρδιά valentines ροζ χρώμα

Ο εραστής σας θα είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου. Ακριβώς χτυπήστε τις καρδιές χαρτιού λευκώματος με μοτίβο και τοποθετήστε τις καρδιές σε ένα διπλωμένο κομμάτι από ροζ χαρτόνι. Κόψτε τα γράμματα από το χαρτόνι και κολλίστε τα με κολλητικό αφρό.

Ενδιαφέρουσα πολύχρωμη κάρτα "Να είστε μαζί μου!"

πολύχρωμη κάρτα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Χρησιμοποιήστε έναν κοπτικό κύκλο για να κόψετε πολύχρωμα σχήματα από το χαρτί με σχέδια και κρατήστε μια κενή κάθετη κάρτα. Κάντε ένα κυκλικό σχήμα από ένα ξεχωριστό χρώμα και προσθέστε αυτοκόλλητα γράμματα στο "Be with Me". Προσθέστε τα γράμματα "Είσαι;" Στο κάτω μέρος του χάρτη.

Ρομαντικό απόσπασμα για τον εραστή σας

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παραθέτουμε την κάρτα αγάπης

Βρείτε ένα ωραίο απόσπασμα που ο εραστής σας θα εκτιμήσει και να το προσθέσετε στην κάρτα σας για ένα γρήγορο ωραίο χαιρετισμό. Χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή κειμένου για να γεμίσετε ένα πλαίσιο κειμένου με χρώμα. Εκτυπώστε το απόσπασμα σε χαρτόνι και δώστε έμφαση στην προσφορά με μια χαραγμένη καρδιά.

Πλέγμα μοτίβο με ταινίες από χαρτόνι

valentines ημέρα κάρτα ιδέα πλέγμα μοτίβο

Δημιουργήστε αυτό το μοτίβο πλέγματος με λωρίδες από χαρτόνι κολλημένες στο μπροστινό μέρος του ροζ κουτί από χαρτόνι.

Κομψή, κόκκινη ιδέα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βαθιά κόκκινη κάρτα ωραία

Προσθέστε μια μαύρη λωρίδα σε μια διπλωμένη βάση από χαρτόνι και στη συνέχεια τοποθετήστε τα φυτικά σχήματα με διακοσμητική κορδέλα. Ο εραστής σας θα το αρέσει πολύ.

Πολύχρωμη, 3D κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

valentines ημέρα ιδέα κάρτα πολύχρωμα

Σφραγίστε μια πράσινη και μια κόκκινη καρδιά. Χρησιμοποιήστε συγκολλητικό αφρό για να συνδέσετε τις καρδιές σε μια πολυεπίπεδη κάρτα. Πιάστε μια κορδέλα κάτω από την πράσινη καρδιά, δέστε μια πλώρη και προσθέστε μια σύντομη δήλωση.

Παιδική κάρτα ρομπότ

το αγαπημένο ρομπότ καρτών του Αγίου Βαλεντίνου

Χρησιμοποιήστε χαρτί με σχέδια. Τερματίστε το ρομπότ σας προσθέτοντας ένα χαρτόνι κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια. Χρησιμοποιήστε κουμπιά, γραμματόσημα και γυμνά μάτια.

Ρομαντική κάρτα με σχήμα καρδιάς

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέα σχήμα σχήμα καρτών

Κόψτε και επιτύχετε μια βάση από λευκό χαρτόνι όπως φαίνεται στο σχέδιο. Στη συνέχεια, ομορφύνει την καρδιά με το αγαπημένο σας διακοσμητικό χαρτί. Με μια όμορφη μπάντα συνδέετε τα πάντα μαζί.

Μια ρομαντική γραμμή ρούχων για διακοπές

κάρτα ιδέα ημέρας valentines κομψή

Το εσωτερικό αυτής της κάρτας δείχνει μια γραμμή ρούχων, έναν τέλειο τρόπο για να δείξετε την αγάπη σας.

Πανέμορφη σπιτική κάρτα

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαρκαδόρος κάρτα ιδέα

Ορισμένες εναλλασσόμενες στρώσεις από ύφασμα και μοτίβο χαρτιού κολλημένες στο μπροστινό μέρος ενός διπλωμένου χαρτονένιου κουτιού αυτής της κάρτας Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργούν βάθος χρώματος σε λίγα βήματα.

Κάντε μια μεγάλη έκπληξη στον εαυτό σας

Εκτυπώστε μια ωραία δήλωση. Φέρτε το σε μια πολυεπίπεδη κάρτα μετά το μοτίβο.

Προσφορά λευκής κάρτας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

valentines ημέρα λεπτή ιδέα κάρτα καρδιά

Αυτή η υπέροχη κάρτα συμβολίζει την αγάπη. Προσθέστε σχήματα στο μπροστινό μέρος της κάρτας σας. Κόψτε μια καρδιά. Τοποθετήστε την εγκοπή καρδιάς σε χαρτί με μοτίβο. Επικολλήστε το χαρτί για να ολοκληρώσετε το σχέδιο.

 Ωραία ιδέα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με κάρτα αγάπηςΠροσθέστε ένα λαμπερό σχήμα καρδιάς στη μέση αυτής της υπέροχης κάρτας σε σχήμα καρδιάς. Η έκπληξη για τον εραστή σας θα είναι πολύ κομψή.

Εξαιρετική ιδέα "στο πλαίσιο" για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

valentines ημέρα ιδέα κάρτα ροζ

Κόψτε ένα παράθυρο με σχήμα καρδιάς στο μπροστινό μέρος της κάρτας με ένα πρότυπο κοπής μήτρας. Τυλίξτε την κάρτα με τυπωμένη διαφάνεια και δημιουργήστε ένα πλαίσιο από ταινίες από χαρτόνι και κεφαλές νυχιών.

Κάρτα κομμάτια πίλημα

καρδιά ιδέα καρδιά valentine

Κόψτε τα διαφορετικά μεγέθη και σχήματα από κομμάτια πίτας και τα συρράψετε στη μέση για να κάνετε εκπληκτικά όμορφα λουλούδια.

"Μείνε μαζί μου!" Είναι γραμμένο σε αυτή την κομψή κάρτα

valentines ημέρα ιδέα κάρτα όμορφη

Κάντε μια προκλητική κάρτα με γράμματα από μοριοσανίδες. Γραμματοσειρές από χαρτόνι μελάνης.

Ροζ ωραία ιδέα για κάρτα δώρων

Κάντε την ιδέα της κάρτας ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου

 Μια άλλη ρομαντική κάρτα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

valentines πρόταση ιδέα κάρτα ημέρα

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: